امروز : چهارشنب ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۴۵

در لحظه

آخرین اخبار

سرخ کردن ماهی، امگا3 آن را از بین میبرد؟!

یکی از توصیه‌های تغذیه‌ای که همواره از سوی متخصصان تغذیه به افراد مختلف می‌شود، مصرف منظم ماهی است. ماهی‌ها، مخصوصا ماهی‌های چرب‌تری مانند سالمون، ساردین، قزل‌آلا یا کیلکا، حاوی اسیدهای چرب امگا3 هستند.
زیاده روی در مصرف مرغ می تواند تبعات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

دانشمندان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند زیاده روی در مصرف مرغ منجر به سرطان سینه می شود.
دانشمندان می گویند: با سوزاندن این گیاه تمام میکروب های خانه تان را نابود کنید!

احتمالا نام گیاه مریم گلی به گوشتان خورده است. علاوه بر اسم زیبا و نوستالژیک!، این گیاه دارای خواص بی نظیری هم هست. مریم‌گلی معمولی (نام علمی : Salvia officinalis) گیاهی است چند ساله و علفی، دارای خواص ضد عفونی کننده، قابض، ضد نفخ، کاهش دهنده سریع قند خون و افزایش حافظه می‌باشد.
پارک های علم و فناوری، مدل پیشران اقتصاد مقاومتی
داریوش پورسراجیان رئیس پارک علم و فناوری یزد

سرویس سیاسی

سرویس علمی

سرویس فرهنگی

سرویس ورزشی